Kože Eclipse Leona sutra dolaze u League of Legends

eclipse leona skins come league legends tomorrow

Leona blokira i sunce i mjesec za set novih kože League of Legends, s varijantama i za Solarnu pomrčinu i za Mjesečevu pomrčinu. Oboje će se prodavati sutra, 27. studenog u 11:00 PST / 14:00 EST / 19:00 GMT.



Tajanstveni novi najavni videozapis koji možete pogledati u nastavku draži kože dramatičnim glasom. “Stigli ste kao sjene. Miran. Prebacivanje. Podmukao. Iskvari sve što ste dodirnuli, sve što su vaše šuplje oči mogle vidjeti. Reci mi, vještice; može li sjena preživjeti moju svjetlost? Reci mi; da li biste se usudili suočiti se sa mnom danju, kad vas oprlim od noći? '

Sve je to vrlo tajanstveno, ali možda i nepotrebno. Kao i kod većine skinova Lige, na YouTubeu možete vidjeti sve dodatke u punom sjaju. Mogu se vidjeti isječci Mjesečeve pomrčine Leona ovdje , a Sunčeva pomrčina Leona je ovdje . Oboje su dio novog koncepta kože koji se naziva varijante, a koji je Riot detaljno opisao na forumima početkom ovog mjeseca. U osnovi, njihove su animacije iste, ali imaju jedinstvene druge oblike, početne zaslone i glasovne linije.

Možete pokupiti svaku kožu za 1820 RP ili uzeti par za 2821 RP. Potpuni popust primjenjivat će se čak i ako ih kupite zasebno.



Coven Camille i Lissandra također su bili predmet nedavnih zadirkivanja, a u trgovinu će doći i sutra. Poganske kože nisu baš toliko otmjene, pa će biti dostupne po 1350 RP.