Fortnite napokon dobiva službeni Ninja skin

fortnite is finally getting an official ninja skin

Koža Fortnite Ninja

Fortnite streamer Ninja upravo je došao na bitku Royale Fortnite Epic Gamesa - zapravo,u nju.Tyler 'Ninja' Blevins, koji je prošle godine napustio platformu za streaming Twitch da prijeđete na Microsoftov mikser , upravo je dobio službeni Fortnite skin kao dio nove igre Serija ikona - uključena plava kosa i traka za glavu s potpisom.



Kožu Ninja Fortnite, koju možete pogledati u nastavku, otkrili su i podijelili je razni datamineri na Cvrkut , i službeno je - sam Ninja sada je najavio skin. “Sanjao sam da imam skin u Fortniteu otkad sam počeo igrati igru. Danas moj san postaje stvarnost ”, tweetuje streamer, dodajući sliku kože koju možete pogledati dalje.



Uz samu kožu, novi Ninja dodatak Fortniteu uključuje i njegov sada već kultni pobjednički ples - 'Pon Pon' - kao emotivac. To možete pogledati putem tvita korisnika Hypex u nastavku. U isječku također možete vidjeti da mu je vraćen bling pod nazivom 'Ninja's Edge' i dvostruke katane kao alate za žetvu.

Evo kože Ninja Fortnite:

Ples s potpisom Ninje također je uključen kao emocija - pogledajte u nastavku:

Koji je datum izdavanja kože fortnite ninje?

Prema samom super streameru, datum izdavanja kože Fortnite Ninja je 16. siječnja u 16:00 PST / 19:00 EST (17. siječnja 00:00 GMT) i bit će dostupan do 19. siječnja.

Kad smo već kod & hellip;Ovdje su najbolje igre ninja na računalu

Za to ćete ga vrijeme moći dohvatiti iz Epic Storea.