Vrijeme početka dodjele nagrada Game Awards, nominirani i kako gledati prijenos uživo

game awards start time

nagrade za igru

Uživo je dostupan prijenos uživo nagrada Game Awards, koji donosi godišnju dodjelu nagrada nebrojenim gledateljima diljem svijeta. Ove godine kruže razne glasine, a voditelj i producent Geoff Keighley potvrdio je da će na izložbi biti najavljeno 10 novih igara.

Osim toga, bit će ažuriranja i najave za igre za koje već znamo - i, naravno, mala je stvar samih nagrada.





Nominirani za Game Awards 2019 uključuju neke od najvećih i najboljih igara godine. Death Stranding, u kojem je Keighley imala cameo, vodi s devet nominacija, dok Remedy’s Control slijedi s osam. Velika nagrada, Igra godine, nalazi se između njih dvojice, kao i Super Smash Bros. Ultimate, Resident Evil 2 , Sekiro: Sjene umiru dvaput , i Vanjski svjetovi. Velika pitanja, međutim, ostaju: kako gledati prijenos uživo The Game Awards i kada počinje?

Vrijeme početka dodjele nagrada Game Game

Vrijeme početka dodjele nagrada Game Awards zakazano je za 17.30 PT / 20:30 ET 12. prosinca u SAD -u ili 13. prosinca u 01:30 GMT ako ste u Velikoj Britaniji.

Kako gledati prijenos uživo The Game Awards

Prijenos uživo nagrada Awards bit će emitiran na YouTubeu. Emisiju ispod možete pogledati putem YouTubea. Alternativno, emisiju možete gledati na Trzaj .

Minijatura YouTubea