Otkriveno vrijeme izdanja Halo 3 računala - evo kada se otključa u vašoj vremenskoj zoni

halo 3 pc release time revealed here s when it unlocks your time zone

Halo 3 napokon dolazi na računalo kao dio Halo: Zbirka Master Chief 14. srpnja, a ako trebate ponovno posjetiti klasiku što je prije moguće, 343 Studios otkrio je precizna vremena otključavanja. Vrijeme izdavanja računala Halo 3 postavljeno je za jutro 14. srpnja, tako da na žalost noć prije nećete moći igrati igre u kasnim satima.



Vrijeme izdavanja Halo 3 postavljeno je za 14. srpnja u 10:00 PDT / 13:00 EDT / 18:00 BST, što je potvrdio 343's Tyler Davis na Cvrkut . To će pokriti koju verziju igre koju želite preuzeti - Steam, Microsoft Store ili Xbox Game Pass za računalo. Moći ćete podići Halo 3 po samostalnoj cijeni od 9,99 USD / 6,99 £ / 9,99 €, ili kao dio potpune kolekcije Master Chief za 39,99 $ / 29,99 £ / 39,99 €.



Igrao sam Halo 3 PC port prije izlaska i premda nećemo imati cjelovit pregled dok nismo imali priliku igrati malo više igrača na živim poslužiteljima, nemamo embarga i mogu samouvjereno kažem da je to sa strane kampanje prokleto dobro.

Čini se da je 343 izgladio probleme sa zvukom koji su mučili prethodna izdanja MCC-a, i neznanstveno uspoređujući ovu verziju s izvornikom Xbox 360, vidim samo poboljšanja. Halo 3 također je i dalje samo zadovoljstvo igrati, pa čak i bez ažuriranja u stilu Anniversary Edition koja su dobili Halo 1 i 2, prilično se dobro prevodi u moderne rezolucije.

Halo 3 je prvi u seriji preskočio PC priključak još u to vrijeme, pa je posebno dobro vidjeti da ovdje dobiva MCC PC tretman. Halo bi mogao biti serija koja je dobila FPS igre uistinu točno na konzolama, ali još uvijek ne možemo zanemariti snagu pucanja pomoću točke i klika. Ovdje su Zabilješke zakrpe Halo 3 Master Chief Collection ako želite vidjeti što je na putu za samo nekoliko sati.