Proširenje Hearthstoneove Scholomance ima datum izlaska

hearthstone s scholomance expansion has release date

Jedan od najbolje igre s kartama na PC-u će uskoro postati veći. Proširenje Akademije Scholomance za Ognjište datum izlaska je 6. kolovoza, najavio je Blizzard. Proširenje nadahnuto Harryjem Potterom u igru ​​dodaje 135 novih karata, a 40 od ​​njih su nove kartice dvostruke klase.



Akademija Scholomance dobro je utabana tamnica iz klasičnog World of Warcrafta - to je škola za nekromanse, vrsta zlog Hogwartsa, kako smo objasnili u našem Pregled igranja Scholomancea . Ali to nije način na koji ćete pamtiti iz MMORPG - Hearthstoneova vizija Scholomance akademije je kakva bi bila škola u najboljim godinama, puno prije opustošenih ruševina World of Warcrafta.



Između ovog trenutka i lansiranja imat ćete priliku još jednom zaviriti u Scholomance Academy. Blizzard drži prijenos uživo uživo 29. srpnja u 18:00 BST / 13:00 EDT / 10:00 PDT, u kojem će biti YouTuber Kripp i programer Hearthstonea Alec Dawson. Moći ćete uhvatiti to uživo na službeni Hearthstone YouTube kanal .

Evo najave:

Možda je najuzbudljiviji aspekt Scholomance akademije koncept dvostrukog klasiranja, koji Hearthstoneovim razredima daje pristup istim kartama. Blizzard nam kaže da je nadahnut američkim sveučilišnim sustavom i idejom o 'dvostrukom smjeru.' To znači da ratnici sada, na primjer, mogu baciti nekoliko čarolija.



Ako ste potpuno novi u Hearthstoneu, možda ćete se htjeti pripremiti za prijemni ispit proučavanjem na najbolje Hearthstone palube za početnike.