Hearthstone privremeno vraća 23 Wild karte u Standard

hearthstone temporarily returns 23 wild cards standard

Hearthstoneov novi Doom in the Tomb događaj kreće sutra, ali Blizzard ima na umu neke veće stvari osim sablasnog seta Tavern Brawlsa za sezonu Halloween. U skladu s cijelom ovom temom 'otpečaćene grobnice', 23 Wild karte vratit će se u standardnu ​​igru ​​tijekom trajanja događaja, ali i kasnije - premda nemojte očekivati ​​da će ostati zauvijek.



23 kartice vratit će se u Standard 'do pokretanja našeg sljedećeg velikog ažuriranja', kako Blizzard kaže u Obavijest . Također ćete dobiti besplatnu kopiju svake karte tijekom Doom in the Tomb, koja traje od 10:00 PDT / 13:00 EDT / 18:00 BST, 8. listopada do 9:00 PDT / 12:00 EDT / 16 : 00 GMT 30. listopada. Besplatne kopije nestat će posljednjeg datuma, ali i dalje ćete moći reproducirati vlastite kopije tih karata u Standardu dok ih ponovno ne uklonite.



Pročitajte cijeli popis karata koje će se zasad vratiti u rotaciju.

Druid:
Astralna pričest
Kun zaboravljenog kralja
Mag:
Brbljanje knjige
Flamewaker
Paladin:
Tajanstveni izazivač
Osveta
Lovac:
Napunjeno i spremno
Zov divljine
Šaman:
Razvijati se
Stvar odozdo
Lupež:
Shaku, kolekcionar
Swashburglar
Svećenik:
Lagana bomba
Vol’jin
Vještac:
Šef bande
Odričite se Tame
Ratnik:
Varian Wrynn
Krvni koplje Hrabar
Neutralno:
N’Zoth, korupcionaš
Sylvanas Windrunner
Ragnaros, Vatrogasac
Kustos
Car Thaurissan



Blizzard riskira više prilika s nedavnim događajima Hearthstonea, uključujući Grobnica terora . Sve karte koje se privremeno vraćaju trebale bi na neki divlji način uzdrmati meta, barem privremeno - ovdje se nadamo da će časna kartaška igra i dalje činiti stvari zanimljivima.