Evo rasporeda izdanja za napad Leviathan na Destiny 2 PC

here s release schedule

Destiny 2 puta izdanja računala

2017. je godina, pa kad utakmica izađe, to je tek početak. Bungie su najavili svoje planove za Destiny 2 sadržaj odmah nakon pokretanja na računalu. Ovo je najteži sadržaj u raidu i njegovom prestižnom načinu, plus ultrakonkurentni Trials of the Nine and Guided Games, novi sudbinski sustav Destiny 2 u potrazi za grupama.



Natpis veze sponzoriranog Destiny 2Osigurali smo vam sve ostalo što biste možda mogli znati Sudbina 2 na računalu .



Evo dogovora. 24. listopada - to je utorak - izlazi Destiny 2. Kompletna kampanja, štrajkovi, PvP u loncu, tvrdi napadi nazvani Nightfall i tako dalje. Evo vremena izdanja za sve to, u slučaju da ste ih propustili nakon početne najave:

  • 10:00 PDT, 24. listopada
  • 13:00 EDT
  • 18:00 BST
  • 19:00 CEST
  • 04:00 AEST, 25. listopada

Sljedeći tjedan u srijedu, 1. studenog, Racija Levijatana ići će uživo - vjerojatno i u 10:00 na Pacifiku. Izdanje s sličnim tempom za Trials of the Nine očekuje se u petak, 3. studenoga. Napokon, u utorak, 7. studenoga, bit će pokrenuti Raid Guided Games i Raid Prestige Mode. Tada se čeka na prvi veći DLC, Prokletstvo Ozirisa.



Sve je to otkriveno jutros Bungieina stranica . Također su dali popis poznatih izdanja za PC verziju. Većina vjerojatno neće utjecati na prosječnog igrača, osim ako drmate tri monitora ili ako posebno ne uživate u vezivanju numpad tipki. Kao i uvijek, provjerite jesu li vaši vozači ažurirani prije nego što započnete s pokretanjem stvari.

Bungie je također najavio da će tjedni načini izazova dolaziti u prepad Destiny 2, dajući vam zajamčeni plijen i poseban amblem. Neće objasniti što su to točno, samo kad vi ne uspijete, pa će igrači to morati sami riješiti.

Nakon masovnog čekanja između verzija, igra konačno napokon izlazi Battle.net . Ako naručite predbilježbe, kupite niz dobrih proizvoda ako ih želite.