Evo kada možete igrati Middle-earth: Shadow of War

here s when you can play middle earth

Međuzemlje: Shadow of War PC pregled probijanje orka

Međuzemlje: Shadow of War izlazi sutra, 10. listopada, pa je vrijeme da počnete oštriti svoje oštrice, razmišljajući kroz vještine koje ćete otključati kao Talion , i spremajući se da preuzmete te horde orka. Evo točno kada možete započeti izgradnju svoje vojske u ime Svijetlog Gospodara:



Uoči sutrašnjeg izdanja, evo našeg Međuzemlje: Shadow of War PC recenzija .



  • PST: 10:00
  • EST: 13:00
  • BST: 18:00
  • CEST: 19:00
  • AKT: 11:00, 11. listopada

Najlakši način da pratite koliko je točno vremena dok ne uđete u igru ​​je kroz nju Stranica na pari . Zapamtite, procjena se zaokružuje na vrhu svakog sata - bilo da je 20:01 ili 20:59, ako je ponoć vrijeme za završetak, reći će da će se igra otključati 'za otprilike tri sata'.