Magija: Arena okupljanja službeno će biti predstavljena sutra

magic gathering arena will be officially unveiled tomorrow

Magic The Gathering Arena

Ažuriranje, 7. rujna:Najnovija digitalna Magic igra bit će predstavljena putem Twitch stream-a vrlo brzo.



Kao što je već napomenuto, Magic: The Gathering Arena bit će predstavljen 7. rujna na službenom kanalu Magic Twitch. Prijenos će započeti u 13:00 PDT / 17:00 EDT / 20:00 GMT / 21:00 CET / 6:00 AEDT.



Za potpuno drugačiju kartašku igru, ovdje su najbolje Hearthstone palube za početnike .

Pratite nas, Planeswalkeri, i pogledajte tok u nastavku.



Izvorna priča, 3. kolovoza:Nakon što je najavljeno da Magic Duels više neće dobivati ​​ažuriranja sadržaja, pitanje za mnoge Magic: The Gathering obožavatelje je ono što slijedi. Čarobnjaci s obale zadirkivali su da buduće videoigre dolaze pod interni kišobran nazvan 'Magic Digital Next', ali do sada ništa nije potvrđeno. Upoznajte Magic: The Gathering Arena.

To je zapravo gotovo sve što zasad znamo o igri. Ne možemo biti sigurni ni da dolazi na računalo. Mnogim obožavateljima zamjenjuje Magic Duels, ali je li zapravo sličan bilo kojoj prethodnoj igri, to je u zraku. Tko zna - možda čak i ne slijedi tipične obrasce Magic: The Gathering.



U nastavku tweet-a potvrđeno je da će stream 7. rujna otkriti više o Magic: The Gathering Arena i kako se možete pridružiti zatvorenoj beta verziji.

U najavi u lipnju , otkriveno je da će se veći dio ove igre prikazivati ​​na HASCON-u, od 8. do 10. rujna, uključujući rane demo verzije, pa je moguće da zatvorena beta verzija uskoro može doći nakon otkrivanja ovog igranja.



Do tada, izgleda da smo mjesec dana nagađali oko logotipa. Kad smo već kod: taj logotip nema ni dvotočka tipično u Magic: The Gathering. Što daje?