Minecraft Live će u listopadu otkriti 'ogromna ažuriranja' i nove mafije

minecraft live will reveal huge updates

Uživo Minecraft Festival planiran za 2020. godinu neće se odvijati, jer, dobro, ove godine ne idu nikakve konvencije, ali Mojang još uvijek ima na umu veliki događaj koji će pružiti najnovije vijesti o igri. Minecraft Live zakazan je za listopad i donijet će nam puno vijesti, uključujući detalje o 'ogromnim ažuriranjima' i glasanje u zajednici za sljedeću mafiju.



Minecraft Live održat će se u subotu, 3. listopada u 9:00 PDT / 12:00 EDT / 17:00 BST na službena stranica . Mojang nije pružio mnogo konkretnih detalja o formatu emitiranja, ali sigurno je očekivati ​​nešto slično emisijama Minecon Live iz prošlih godina, koje obično sadrže sat vremena ili više informacija o sadržaju koji dolazi u Minecraft i njegovim brojnim izdanjima.



Prošlogodišnja emisija otkrila je 1.16, Nether Update , a obećanje 'ogromnih ažuriranja' nagovještava da ćemo ovdje vidjeti nešto slično. (Obožavatelji nagađaju na temelju otvaranja prikolice da će 1.17 biti usmjeren na špilje.) Također će se održati glasanje u zajednici o sljedećoj rulji. S obzirom na prošlogodišnju glas o ažuriranju bioma , Mojang će vjerojatno predstaviti pregršt mafije koja dolazi na utakmicu bez obzira na sve, a glas navijača jednostavno će odrediti koja dolazi prva.

Pokušajte sami odabrati detalje u najavi najave u nastavku.

YouTube minijatura



Odgovarajući Minecraft festival odgođen je do zasad neutvrđenog datuma 2022. Pogledajte neke od najbolji Minecraft poslužitelji ili najbolji Minecraft shaderi ako želite oživjeti svoje vrijeme s pješčanikom prije najave sljedećeg kruga službenih novih značajki.