Overwatch izlazi u 16:00 PDT, 00:00 BST - ovdje su sve informacije

overwatch comes out 16

Vrijeme izdavanja nadgledanja

Ažuriranje 20. svibnja 2016 .:Blizzard je objavio službeno vrijeme objavljivanja Overwatcha i poklapa se s ranijim nagađanjima.



Kao odgovor na interes zajednice, Blizzard je objavio službeni početni priručnik za Overwatch. Ovo detaljizira globalno vrijeme istodobnog rada poslužitelja, kao i objašnjenje kako će točno raditi instalacija svakog dana. Pojedinosti u nastavku.



Budite spremni na dan izdanja - kad god to bilo - s najboljim Znakovi nadgledanja .

Prvo, ono zbog čega ste ovdje: kada igra postane moguća za igrati. Istovremeno je u cijelom svijetu, a evo vremena u raznim regijama:

  • 16:00 PDT, 23. svibnja (zapadni SAD)
  • 19:00 EST, 23. svibnja (istočni SAD)
  • 00:00 BST, 24. svibnja (UK)
  • 01:00 CEST, 24. svibnja (Europa)
  • 9:00 AET, 24. svibnja (Sydney, Australija)



Kao i uvijek, ako ne vidite svoje, Pretvarač vremenske zone je najbolji način da se to riješi. Evo i karte od Blizzarda:

Mapa vremena overwatch izdanja

Što se tiče instalacije, podrške i tako dalje, provjerite Blizzardov službeni post . Tamo se ne spominje prethodno učitavanje, iako ako ste igrali u otvorenoj beta verziji i ako je igra instalirana, preuzimanje će biti znatno manje. Uobičajeno bih rekao da se očekuju problemi s poslužiteljem, ali s obzirom na to da je beta uspjela podržati gotovo 10 milijuna igrača, to ne bi trebao () predstavljati problem. U svakom slučaju, ljudi iz Blizzarda povući će uobičajeni dan lansiranja kako bi se stvari pokrenule. Također su najavili da će svi Battle.net računi dobiti besplatno preimenovanje Battletag prije lansiranja, vjerojatno da bismo se svi mogli nazvati stvarima poput ReapersCousin, Widowtaker i ThatOneBastion.



Drugdje u Overversu (nastavit ćemo raditi na tome) najnoviji strip je pušten, u kojem se nalazi Phara koji skače raketom, čuva sigurnost i kreće u trag protiv AI-ja. Blizzard je također najavio da će sljedeći kinematograf, fokusiran na Soldier: 76 i naslovljen 'Heroj', izlazi u nedjelju u 10:00 PDT . Budući da je to u temi, evo kad je to negdje drugdje:

  • 10:00 PDT (zapadni SAD)
  • 13:00 EST (istočni SAD)
  • 18:00 BST (UK)
  • 19:00 CEST (Europa)
  • 02:00 AET, 22. svibnja (Sydney, Australija)

Izvorna priča 19. svibnja 2016 .:Datum izdavanja Overwatcha je 24. svibnja. To znate, znam i ja, to su nam rekli svi natpisi i najave koje ste vidjeli. Međutim, prema riječima različitih trgovaca i jednog od programera na Twitteru, kopije će stizati do domova i polica, kao i poslužitelji koji će biti aktivni dan ranije - barem po pacifičkom vremenu.

Prvo, trgovci na malo. Američki izvanredni prodavači igara Best Buy, Amazon i Gamestop trenutno prikazuju datume izlaska 23. za Blizzardov nadolazeći pucač. Pojašnjavaju da će se moći igrati tek 24. - o tome više u sekundi - ali Gamespot dobili izravnu ponudu koju planiraju prodati od radnog vremena 23. dana. Kako su rekli, kako bi bili sigurni da ljudi mogu početi igrati što je brže moguće.



Što je možda i prije nego što čak i oni misle. Objavljujući na Twitteru u ponedjeljak, dizajner igara u timu Overwatch Jeremy Craig rekao je da će 'Overwatch poslužitelji' biti postavljeni za 'tjedan dana'. Odgovarajući na pitanje zajednice na što je točno mislio, tweetovao je ovo:

Unatoč tome što je dobio pažnju zajednice, Blizzard ovaj post nije izbrisao niti proširio. To bi se podudaralo s ponoćnim lansiranjem u Velikoj Britaniji, ali vrijeme pokretanja 1:00 za veći dio Europe, kao i razna pomalo neobična vremena za ostatak SAD-a. Normalnije za Blizzard bilo bi postepeno lansiranje u raznim regijama u ponoć po lokalnom vremenu ili istovremeno istovremeno globalno lansiranje u ponoć bilo za europski ured (CEST) ili američki ured (PDT). Ni ovo se ne podudara.

Bilo bi prilično razumno vrijeme za lansiranje. To znači da se igra uživo u svim regijama 24. ali svi moraju početi igrati istodobno, a u uredu još uvijek postoje ljudi koji se moraju nositi s neizbježnim problemima, iako će vjerojatno na kraju povući kasnu smjenu. Kontaktirali smo Blizzard radi komentara i pojašnjenja i ažurirat ćemo ih kad nam se jave. Za referencu, evo kad je 16:00 pacifičko vrijeme u raznim regijama:

  • Ponoć BST (UK)
  • 1:00 CEST (Europa)
  • 9:00 AET (Sydney, Australija)
  • 19:00 EST (istočni SAD)