Vrijeme izlaska Rainbow Six Siege Shifting Tides - nova sezona započinje sutra

rainbow six siege shifting tides release times new season starts tomorrow

Rainbow Six Opsada Kali Operator

Vrijeme je - skoro je stigla najnovija sezona plodnog FPS-a Ubisofta. The Datum izlaska Rainbow Six Siege Shifting Tides je postavljen za 3. prosinca, a prije pokretanja, programeri su osigurali cjelovit set vremena izdavanja za novu operaciju.



Na računalu Shifting Tides pokreće se 3. prosinca u 6:00 PST / 9:00 EST / 14:00 GMT. Vremena su raspoređena na više konzola - PlayStation 4 ažuriranje dobiva u 7:00 PST / 10:00 EST / 15:00 GMT, a Xbox One u 8:00 PST / 11:00 EST / 16:00 GMT. Bez obzira na odabranu platformu - i u kojoj god regiji bili, do večeri ćete svirati nove Promene plime i oseke.



Puna Bilješke o zakrpama s promjenom plime i oseke ponuditi puno promjena, uključujući nerfi za Šakala i ljubitelji za Glaz , Capitao Elite koža , i prerada povremenih playlista. Naravno, veliki dodaci su Kali i Wamai, kao i prerada karte Tematskog parka.

Pune detalje o svim dodacima možete dobiti putem službena stranica .



Ubisoftov crni petak još su u tijeku nekoliko sati duže od ovog posta - ako želite postići dogovor o skoku u Opsadu, sada je vrijeme.