Novo vrijeme izlaska Rainbow Six Siege ažuriranja 2.3 potvrđeno je nakon odgode

rainbow six siege update 2

29. srpnja 2020Ubisoft je sada potvrdio da novi zakrpa Rainbow Six Siege, Y5S2.3, izlazi danas, 29. srpnja u 06:20 PT / 09:20 ET / 14:20 BST, nakon 20 minuta zastoja. Slijedi originalna priča.

Rainbow Six Opsada Novo ažuriranje 2.3 odgođeno je, najavio je Ubisoft samo nekoliko minuta nakon što je trebao biti lansiran. Zakrpa bi trebala biti objavljena danas, 28. srpnja, ali to više neće činiti 'zbog nepredviđenih okolnosti'.





Ubisoft je vijest objavio u 07:20 PT / 10:20 ET / 15:20 BST, točno sat vremena nakon što je novo ažuriranje trebalo objaviti na računalu. Umjesto toga, flaster će sada sletjeti 'kasnije'.

Kao što smo ranije izvijestili, tri operatora dobivaju buffed u zakrpi Y5S2.3 . Prvo, Fuze će sada moći nositi četiri klaster naboja, u odnosu na trenutna ukupno tri, promjena u kojoj se Ubisoft nada da će igrači Fuzea koristiti 'te resurse agresivnije'. U međuvremenu, Gridlock će vidjeti kako će se vrijeme primjene njezinih trax stingera povećati s 13 na devet sekundi, uz neke druge poteškoće kako bi ublažili tu nevolju.

Konačno, Oryxova crtica Remah bit će malo korisnija, idući prema naprijed: više ne troši udarne naboje trčeći kroz meke zidove, a vrijeme oporavka crtice smanjeno je na 0,5 sekunde, i nakon prolaska kroz mekani zid i nakon sudara s neprijateljem. Međutim, vrijeme njegova punjenja crtice je povećano na 12 sekundi (s osam).

Još ne znamo kada će zakrpa pasti nakon kašnjenja, ali u međuvremenu možete pogledati naš popis najbolji operateri Rainbow Six Opsade i naš vodič za Rainbow Six Opsada 5. godina kako biste se pripremili i pripremili za objavljivanje ažuriranja.