Rocket League od idućeg tjedna počinje besplatna igra

rocket league goes free play next week

15. rujna 2020Psyonix je otkrio da će Rocket League 23. rujna izaći na slobodnu igru.

Nakon pet godina kao premium igra, Raketna liga idućeg tjedna ide besplatno igrati. Promjena će se dogoditi kao dio značajnijeg ažuriranja Rocket League koje uključuje značajne promjene u trenutnim turnirima igre i sustavima izazova. Ažuriranje Rocket League objavljuje se 23. rujna u 08:00 PDT/ 11:00 EDT/ 16:00 BST.



Ažuriranje se događa uz lansiranje Rocket League u Epic Games Storeu. Ne brinite se da ćete izgubiti bilo što ako prijeđete na Epic, jer će ažuriranje također uvesti napredovanje na više platformi za vaš popis inventara, napredak Rocket Passa i konkurentni rang-tako da se možete slobodno kretati između platformi. Epic verzija Rocket League radit će isto kao i ostale inačice te će kao takvu imati mogućnost igranja na više platformi.



Nakon što Rocket League skoči na besplatnu igru, igra za više igrača bit će u potpunosti podržana za buduća ažuriranja i značajke na svim platformama. Međutim, više neće biti dostupna preuzmite na Steamu . To znači da ga i dalje možete igrati na Steamu i imati koristi od budućeg sadržaja i ažuriranja, ali novi igrači ga neće moći preuzeti. Stoga, ako vam se sviđa da ubuduće igrate Rocket League na Steamu, najbolje je preuzeti je sada.

Postoje i neke druge dobrote. Ako ste već kupili Rocket League, dobit ćete izblijedjeli kozmos. Ako ga uključite prije nego što se nadogradnja besplatne igre dogodi kasnije ove godine, dobit ćete status naslijeđa i razne kozmetike, poput zlatnih kosmos boost i dieci-oro kotača.

Dobit ćemo i događaj Llama-Rama nakon prebacivanja, ali morat ćemo pričekati da dobijemo više detalja o tome. Sutra u 09:00 PDT/ 12:00 EDT/ 17:00 BST postoji i zakrpa za postavljanje temelja za događaj, pa to imajte na umu.

Minijatura YouTubea



Iako je Rocket League izašla prije nekog vremena, ona se još uvijek razvija. Još u ožujku, indie igra postavila je novu istovremeni igrač rekord od oko pola milijuna korisnika.

U međuvremenu, možete pogledati naše Savjeti Rocket League ako se želite pripremiti za priljev novih igrača kasnije ove godine.