Sonic the Hedgehog 2 ovog će se petka moći besplatno držati na Steamu

sonic hedgehog 2 will be free keep steam this friday

Sonic the Hedgehog 2 - nastavak Sonic the Hedgehog-a, igre o ježu koji se zove Sonic - izgleda kao da će biti besplatan za čuvare od ovog petka. To je prema popisu na SteamDB-u, koji je podijelio korisnik Twittera Wario64. The Stranica SteamDB navodi 'način naplate' Sonic the Hedgehog 2 kao 'bez troškova', počevši od 9. listopada 2020. u 17:00 UTC / 10:00 PST / 13:00 EST / 17:00 GMT.



Slično kao i sam jež, možda ćete biti primorani ići razumno naprednim brzinama kako biste zgrabili besplatno platforma igra na Steamu. Stranica SteamDB također navodi 'vrijeme isteka' od 19. listopada 2020. u 17:00 UTC / 10:00 PST / 13:00 EST / 17:00 GMT. Vrijedno je istaknuti da je popis SteamDB sve što ovdje moramo nastaviti - Steam sam to nije potvrdio. Stranica također ima kategoriju pod nazivom 'besplatna promocija' koja trenutno glasi 'da'.



Neki obožavatelji na Twitteru žale da verzija na Steamu vjerojatno neće biti ista kao Remasterirani Sonic the Hedgehog Christiana Whiteheada 2 , koja je sadržavala brojna poboljšanja, uključujući spremljene igre i dodatne načine igre.

Ugurajte chilli psa u očne jabučice, a zatim ga obrišite i pogledajte tweet u nastavku

Ako se osjećate plavo i jedva čekate petak da biste neke stvari dobili bez novca, zašto ne biste provjerili naš popis najboljih besplatne PC igre dostupno? Ili je ovdje naš popis najboljih stare igre na računalu, ako su vas svi ovi razgovori o Sonicu raspoložili za nešto retro.