Titanfall battle royale bit će službeno objavljen danas

titanfall battle royale will be officially announced today

Apex Legende

4. veljače 2019 .:Titanfall bitka royale bit će predstavljena danas - i mogla bi biti dostupna odmah.

EA i Respawn najavit će novu igru ​​kasnije danas. Nazvan Apex Legends, naslov će biti Battle Royale igra smještena u svemir Titanfall, a bit će objavljena u streamu koji će se održati večeras.





To je potvrdio i izvršni direktor Respawna Vince Zampella, koji tvitao rano jutros da kažete 'ako volite Respawn, naše igre ili čak i mene, trebali biste se uključiti sutra.' Prijenos započinje u 08:00 PT (11:00 ET, 16:00 GMT) najavama, a igra će biti službeno najavljena četiri sata kasnije (podne podne, 15:00 ET, 20:00 GMT). Postoje nagađanja da će igra biti dostupna za igranje odmah nakon otkrivanja.

Za sada barem nemamo nikakve konkretne informacije o igri, ali tijekom vikenda se pojavilo više izvještaja koji su možda otkrili neke detalje o igri. Za Apex Legende se kaže da je bitka kraljevska bazirana na junacima, u kojoj igrači imaju različite sposobnosti. Neka su izvješća to opisala kao nešto što se križa između Rainbow Six Opsade i Blackout načina rada Blackout.

Prema savjetniku za esport Roda Breslaua, koji prolazi @Slasher na Twitteru , moći ćete igrati kao dio tročlanog tima sa poslužiteljima koji podržavaju do 60 igrača. Breslau kaže da njegovi izvori opisuju model besplatne igre u igri kao 'sličan pristup onome u Overwatchu', s mikrotransakcijama i kutijama za plijen za kozmetičke predmete u igri.



Bloger igara na Twitteru Nibel također izvještava da je EA prijavio zaštitne znakove za ime Apex Legends (i Project Apex) prošlog listopada, točno u vrijeme kada je EA najavio da će Respawn pokrenuti 'više igara' 2019.

Apex Legends navodno izlazi na računalu, PlayStation 4 i Xbox One.

YouTube minijatura

Kaže Breslau Respawn je prošlog tjedna pozvao grupu streamera i esports stručnjaka na najdraži događaj za Apex Legends u Los Angelesu, a vjerojatno je ovaj izvor izvor procurjelih informacija, kako je primijetio Kotakuov Jason Schreier:

Apex Legends vjerojatno će sadržavati brzi parkour i obilaznicu zbog kojih su obje igre Titanfall bile toliko zabavne za igrati - iako će sami titanovi očito sjediti na ovom mjestu. Već biste doživjeli ovakvu akciju ako ste igrali popis pjesama Titanfall 2 Pilots vs. Pilots, koji je bio popularan, iako kontroverzan način za više igrača.

Dvostruki dodir:The najbolje FPS igre na računalu



U svakom slučaju, glasine ukazuju na ovaj ponedjeljak, 4. veljače, kako za najavu tako i za lansiranje Apex Legends, pa ćemo vrlo brzo saznati kako svemir Titanfall radi za battle royale i za besplatnu igru.