Valve obećava da će učiti na Steam-ovoj ljetnoj prodaji i poklanja još 5000 igara

valve promises learn from steam s summer sale

Na pari

The Ljetna rasprodaja na pari završava se kasnije danas, ali Team Corgi već je potvrđen kao odbjegli pobjednik Steam Grand Prixa. Međutim, toliko je dominantna bila Corgijeva izvedba da Valve kaže da će napraviti neke prijeko potrebne promjene uoči sljedeće utrke.



U zaključna poruka , Valve se zahvalio sudionicima Grand Prixa, ali i priznao da je natjecanje imalo problema - usprkos pobjedi Team Corgija, čini se da je događaj također potaknuo mnoge korisnike da obrišite indie igre sa svojih popisa želja u tisućama . Valve kaže da je pokušao ispraviti te probleme i obećava da će 'bolje predvidjeti krivulje sljedeći put kad vas pozovemo na utrke.'



Utrke su sada završile, ali možete razmijeniti žetone koje ste zaradili tijekom Grand Prixa kako biste obrisali neke dodatne nagrade u Pit Stop-u. Iako su podijeljene gotovo sve nagrade, Valve kaže da je slučajnim odabirom 5.000 korisnika koji su sudjelovali u događaju primio najbolju igru ​​sa svoje liste želja.

To nije sasvim izravna isprika za razne napitke s događaja, ali zasigurno se čini kao nešto kao mirovna ponuda. S obzirom na to da Valve sugerira da će se ovakva meta-igra vratiti tijekom budućih prodaja, nadamo se da sljedeći time out nećemo ponoviti dominaciju Team Corgija.

Povezano:Ovdje su najbolje besplatne igre Steam



Ljetna prodaja traje do 18:00 BST (13:00 ET, 10:00 PT), tako da vam ostaje nekoliko sati da preuzmete neke povoljne cijene. Za one od vas koji drže rezultat kod kuće, Team Tortoise je Grand Prix završio na drugom mjestu, Team Hare došao je na treće, a Teams Cockatiel i Pig završili su zajednički posljednji, jer nisu uspjeli pobijediti niti u jednoj utrci.