Warcraft 3: Reformirano vrijeme izlaska - vraća se RTS klasik

warcraft 3 reforged release time rts classic returns

28. siječnja 2020Warcraft 3: Reforged vrijeme izlaska je skoro stiglo.

Warcraft 3: Reformirani nije napravio svoj izvorni prozor za izdanje 2019., ali nije odgađao puno. Novo izdanje jednog od svih vremena klasika strateške igre bit će dostupan širom svijeta 28. siječnja 2019. - a to je danas, kada ovo ažuriranje krene uživo.





Reforged ima jedinstveno, globalno vrijeme izdanja 28. siječnja u 15:00 PST / 18:00 EST / 23:00 GMT. Remaster možete predbilježiti iz Trgovina Battle.net sada za $ 29,99 / £ 24,99 da biste dobili Standardno izdanje ili ponižite $ 39,99 / £ 34,99 za verziju Spoils of War.

Obje verzije uključuju izvornu kampanju Reign of Chaos i proširenje The Frozen Throne. Za dodatnih deset dolara, izdanje Spoils of War dodaje broj dodatnih junačkih preljeva, plus dodataka za većinu ostalih Blizzardovih igara, uključujući ljubimca Diablo 3, heroje oluje Storm, obloge konzole StarCraft 2, stražnju karticu Hearthstone i sprejevi i ikone igrača za Overwatch.

Reforged je prvotno trebao biti lansiran 2019. godine, iako programeri najavio kašnjenje još u prosincu. „Iako smo naporno radili kako bismo vas Reformirali u ruke prije kraja godine kad smo se približavali cilju, smatrali smo da će nam trebati malo dodatnog vremena za doradu. Kao i uvijek, naš je cilj poštovati visoke standarde prema kojima se držite. '

YouTube minijatura



Ako vam treba osvježavanje kako izgledaju te modernizirane grafike, pogledajte gornju najavu.