Otkriven raspored Warframeova TennoCon 2020 - evo što možete očekivati

warframe s tennocon 2020 schedule revealed here s what expect

Dok Ratni okvir Godišnje okupljanje obožavatelja neće se održavati uživo, iz očitih razloga, TennoCon 2020 nastavit će se kao digitalni događaj, a programer Digital Extremes sada je otkrio što očekivati. Veliko otkriće, naravno, bit će Srce Deimosa proširenje, ali na rasporedu TennoCon 2020 ima još puno toga.



Prijenos TennoCon 2020 započinje u subotu, 1. kolovoza u 9:30 PDT / 12:30 EDT / 17:30 BST na Twitchu i YouTubeu, a trajat će veći dio dana. Cijeli raspored možete vidjeti u nastavku, ali za otkrivanje Srca Deimosa, željet ćete izdvojiti vrijeme za TennoLive dio događaja u 14:00 PDT / 17:00 EDT / 22:00 BST.



Vidjet ćemo i demo prikaz igre Broken Frame - novi Warframe izrađen kroz sadržaj dizajna zajednice. Tijekom dana vidjet ćete i niz razvojnih panela, zajedničke umjetničke istaknute sadržaje i drugi sadržaj koji vode navijači. Tijekom događaja bit će dvije odvojene Twitch kapi - možete dobiti Athodai topovski top za gledanje 30 minuta tijekom najvećeg dijela emisije i Hydroid Prime za gledanje 30 minuta tijekom TennoLivea.

Ako želite potrošiti nešto novca na dodatni Warframe sadržaj i robu koja ide zajedno s emisijom, možete se uputiti na službena stranica . Dio prihoda bit će usmjeren na Autism Ontario London i Alzheimer Society London i Middlesex.

  • 9:30 PDT / 12:30 EDT / 17:30 BST- Dobrodošli u TennoCon 2020
  • 10:00 PDT / 13:00 EDT / 18:00 BST- Umjetnost Warframea
  • 11:00 PDT / 14:00 EDT / 19:00 BST- Zvukovi sustava
  • 12:00 PDT / 15:00 EDT / 20:00 BST- TennoCon Community Art Show
  • 13:00 PDT / 16:00 EDT / 21:00BST - TennoTrivia
  • 14:00 PDT / 17:00 EDT / 22:00BST - TennoLive Digital Edition
YouTube minijatura



Ako tražite više besplatne PC igre da ispunite svoje vrijeme prije nego što vidimo sljedeću fazu Warframe-a, na tom linku možete pronaći mnogo toga.