Besplatno gledajte Warhammer 40.000 animaciju iz Warhammera+ ograničeno vrijeme

watch warhammer 40

Komesar Yarrick, kako se vidi u Hammer and Bolter

(Kredit za sliku: Radionica igara)



Kad se prvi put pročulo da Games Workshop planira streaming uslugu, to se činilo kao nekakav nespretan dogovor. Već imamo previše TV pretplata, tko se želi prijaviti za još jednu? (Čak i ako je na kraju pružio utočište svim ljubiteljima animatora koje je GW angažirao prije ažurirane IP smjernice su ih razbile? ) No ispostavilo se da je Warhammer+ više od Netflixa s orkovima, pružajući pristup arhivi časopisa i e-knjiga, internih hobi emisija, vrhunski pristup službenim događajima, ekskluzivnim minijima, aplikacijama itd.



Ipak, ako vas zanimaju animacije, GW nam dopušta besplatno gledanje jedne prije pokretanja usluge. To je epizoda Hammera i Boltera, antologijskog niza priča o sebi. Ovaj se zove Old Bale Eye i uključuje orkove koji prepričavaju priču o jednom od svojih najvećih neprijatelja, komesaru Yarricku, i njegovom dugom ratu protiv vođe orka Ghazghkull Thraka. Ako ste se ikada zapitali kakav bi anime bio da je izrazito britanski, evo prilike da to saznate

Staro balino oko bit će besplatni do nedjelje u 12:00 BST, što je 4:00 PT i 21:00 AEST. Warhammer+ lansira u srijedu. I evo svaka Warhammer 40.000 utakmica, rangirana .